BIO
4 Jul, 2016

ENG

My name is Empar. I live in Alzira (Valencia) but I work wherever my heart decides. I’ve got a degree in Fine Arts. I also attended the Master in Artistic Production at the UPV and I’ve been working for some years in illustration and graphic design. Currently I am working in I més (where I never stop learning) and have time to take personal or social projects, such as a picture book, fanzine, mural… or participate in the Off section of the Biennal of Dakar 2016.

VAL

El meu nom és Empar. Visc a Alzira (València) però treballe allà on el meu cor decideix. Llicenciada en Belles Arts, vaig cursar el màster en Producció Artística en la UPV i fa anys que m’especialitze en il·lustració i disseny gràfic. Actualment treballe en I més (on mai deixe d’aprendre) i tinc temps per a emprendre projectes personals o socials en forma d’àlbum il·lustrat, fanzine, mural… o participar en la Secció Off de la Biennal de Dakar 2016.

CAST

Mi nombre es Empar. Vivo en Alzira (Valencia) pero trabajo allá donde mi corazón decide. Licenciada en Bellas Artes, cursé el máster en Producción Artística en la UPV y llevo años especializándome en ilustración y diseño gráfico. Actualmente trabajo en I més (dónde nunca dejo de aprender) y tengo tiempo para emprender proyectos personales o sociales en forma de álbum ilustrado, fanzine… o participar en la Sección Off de la Biennal de Dakar 2016.

facebook instagram